• 1
  • 3
  • 2

mirëpritur për kompaninë tonë

Guangzhou Ruiyinxiang Stationery Co, Ltd, është një prodhues i specializuar në prodhimin e shkrimi dhe furnizimet e zyrës. Ne kemi qenë eksportuese shkrimi dhe furnizimet e zyrës për 9 vjet. Ne kemi aftësi të mira në të eksportuar në Evropë, Amerikë, Lindjen e Mesme, Azinë Juglindore dhe Afrikë.